FJALA E DREJTORIT

Të nderuar konsumatorë,

Ju dëshiroj mirëseardhje të përzemërt në botën e Vezë Sharrit, të Leckerit dhe të Elektro Sharrit.


Delikatesa e cilësisë, e saktësisë dhe e disiplinës gjermane, në simbiozë me natyrën dhe me traditën vendore, në vitet që i lamë pas e krijojnë mozaikun e rrëfimit tonë.  

Jo shumë tipik, rrëfimi ynë i bukur dhe i suksesshëm filloi para pesëmbëdhjetë vitesh, si një projekt i madhë i fermës së shpendëve për prodhimin e vezëve me një kapacitet madje prej 120 mijë pula. Sot, Vezë Sharri është lider në veprimtarinë e shpezërisë, në sajë të të qenit konsekuent në misionin tonë – t’i qëndrojmë besnik cilësisë.

Arben Abdurahmani, CEO Founder

POSTIMET E FUNDIT

VEZE SHARRI

“Prej 120.000 pulave për prodhimin e vezëve, Vezë Sharri prodhon mbi:
                   kokrra vezë në ditë ose mbi

37.000.000 vezë në vit.”

0

LECKER

Nga recetat bashkëkohore gjermane, në kombinim me recetat tradicionale të vendit, çdo ditë prodhohen reth    tonë produkte nga mishi i pulës dhe gjedhit.

0

ELEKTRO SHARRI

“Kapaciteti i objektit për prodhimin e biogazit dhe të energjisë elektrikë është 999 kilovat/orë dhe prodhon                                      kilovat-orë në vit.”

0

+ 389 44 368-750

+ 389 44 368-750

Vezë Sharri-Trebosh - 1200 Tetovë - R. Maqedonisë

Vezë Sharri-Trebosh - 1200 Tetovë - R. Maqedonisë

©2018 © Veze Sharri

Proudly created by Studio MARUBI

Follow us