CEO SPEECH

I wish you a warm welcome into the world of Vezë Sharri, Lecker and Elektro Sharri.

 

The refinement of the German quality, accuracy and discipline in symbiosis with the Macedonian nature, tradition and diligence, put together the pieces of the mosaic telling the story of our existence.  

 

Although a bit unconventional, the beautiful and successful story began around fifteen years ago, as a huge project for a poultry farm for egg production with a capacity of 60,000 laying nests. Today Vezë Sharri is a leader in poultry farming owing to the consistency in our mission – to remain true to the quality.  

Arben Abdurahmani, CEO Founder

RECENT POSTS

VEZE SHARRI

“Prej 120.000 pulave për prodhimin e vezëve, Vezë Sharri prodhon mbi:
                   kokrra vezë në ditë ose mbi

37.000.000 vezë në vit.”

0

LECKER

Nga recetat bashkëkohore gjermane, në kombinim me recetat tradicionale të vendit, çdo ditë prodhohen reth    tonë produkte nga mishi i pulës dhe gjedhit.

0

ELEKTRO SHARRI

“Kapaciteti i objektit për prodhimin e biogazit dhe të energjisë elektrikë është 999 kilovat/orë dhe prodhon                                      kilovat-orë në vit.”

0

+ 389 44 368-750

+ 389 44 368-750

Vezë Sharri-Trebosh - 1200 Tetovë - R. Maqedonisë

Vezë Sharri-Trebosh - 1200 Tetovë - R. Maqedonisë

©2018 © Veze Sharri

Proudly created by Studio MARUBI

Follow us