ПРОИЗВОДИ

ЗБОРОТ НА ДИРЕКТОРОТ

Ценети потрошувачи,

Ви посакувам топло добредојде во светот на Везе шари, Лекер и Електро шари.

Префинетоста на германскиот квалитет, точноста и дисциплината во симбиоза со македонската природа, традиција и трудољубивост, изминативе години, го плетат мозаикот на нашата приказна.

Не многу типична, нашата убава и успешна приказна, започна пред петнаесетина години, како  крупен проект на живинарска фарма за производство на јајца со капацитет од дури 60 илјади гнезда. Денес, Везе шари е лидер во живинарството, благодарение на доследноста до нашата мисија - да останеме верни на квалитетот.

Arben Abdurahmani, CEO Founder

НОВОСТИ

VEZE SHARRI

“Од 120.000 кокошки за производство на јајца, Везешари на дневна основа, произведува повеќе од
                    јајца или повеќе од

37.000.000 јајца годишно.”

0

LECKER

"Современите германски рецепти, во комбинација со традиционалните рецепти од земјава, секој ден се произведуват околу      тони производи од пилешко и говедско месо."

0

ELEKTRO SHARRI

“Моќност на биогаз централата е 999 киловати/час и производува                               киловат часови годишно.

0

+ 389 44 368-750

+ 389 44 368-750

Vezë Sharri-Trebosh - 1200 Tetovë - R. Maqedonisë

Vezë Sharri-Trebosh - 1200 Tetovë - R. Maqedonisë

©2018 © Veze Sharri

Proudly created by Studio MARUBI

Follow us