Vizitë nga bletarët e Shqipërisë

Për vitin e dytë me radhë në Tetovë u hap panairi i mjaltit dhe prodhimeve të mjaltit nën organizim të Shoqatës së bletarëve “Qyteti i bletëve”. Mysafir në këtë festival janë kultivues të bletëve nga Shqipëria, të cilët bashkë me përfaqësues tjerë të institucioneve të ndryshme nga sektori i bujqësisë dhe blegtorisë, vizituan sot edhe hapësirat e kompanisë Vezë Sharri, Lecker dhe Elektro Sharri, duke parë nga afër procesin e prodhimit, menaxhimit dhe lëndëve bazë.

+ 389 44 368-750

+ 389 44 368-750

Vezë Sharri-Trebosh - 1200 Tetovë - R. Maqedonisë

Vezë Sharri-Trebosh - 1200 Tetovë - R. Maqedonisë

©2018 © Veze Sharri

Proudly created by Studio MARUBI

Follow us